Hamarosan elfoglaljuk a világot!

Szekta Games

Mi az a Szekta?

2020. január 14. - Elekes Pál

asset_26.png

A Szekta kezdetei visszanyúlnak 2018 szeptemberéig, amikor elkezdtem foglalkozni a Tervezőgrafika BA diplomamunkámmal. Ekkor még nem igazán volt konkrét tervem, hogy mi is lesz a diplomamunkám, de egyben nagyon biztos voltam, hogy kártyás társasjáték lesz.

Teltek múltak a hónapok és rengeteg ötletelés, tesztelés, próbajáték stb után megszületett a diplomamunkám a Szekta!

Pontosabban a Szekta társasjáték. A sztori egy olyan világban játszódik, ahol létezik egy titkos csoport a Szekta, akik arra tették fel életüket, hogy elpusztítják az egész világot, ugyanis egy ősi jóslat szerint a Szektából egy tag fogja ezt megtenni és övé lesz a dicsőség, hírnév és minden velejárója. Ám, ezt a szuperzseniális titulust minden szektatag szerette volna magáénak tudni, ezért a Szektán belül elkezdték a tagok elintézni egymást. A játék mechanikája miatt alakult így a háttértörénet.

Maga az egész játék megtekinthető Behancen, IDE KATTINTVA!

A Szektához készítettem egy munkanaplót, amiben elég sok dologról beszámolok, hogy honnan indult a játék és milyen lett a végkifejlett. A Munkanaplót IDE KATTINTVA érhetitek el.

Magát a Szektát szerettem volna kereskedelmi forgalomba hozni, de tanulmányaim mellett sajnos nem úgy alakultak a dolgok, ahogyan szerettem volna, így a kiadás még hátra van, de addig valószínűleg még fogok a játékon csiszolni egy-két dolgot.

Szerencsére az ember mindig számíthat a barátaira, akik szintén őrült módon társasjáték fanatikusok. Két jó cimborámat rávettem, hogy lépjenek be a Szektába, így már adta magát a dolog és megalakult a Szekta Games.

Tervünk, hogy kibővítjük a Szekta univerzumot különböző írományokkal, képregényekkel, animációkkal, de legfőképp TÁRSASJÁTÉKOKKAL!

Mivel önerőből dolgozunk és szabadidőnkben, így ez a dolog egyelőre teljesen non-profit dolog, így bízunk a közösség átütő erejében. Amennyiben megtetszik Nektek a Szekta világa és szeretnétek benne lenni a játékfejlesztésekben vagy esetleg különböző menő Szektás cuccokat szeretnél, akkor kérlek támogass minket Patreonon. A Patreon oldalunkat IDE KATTINTVA érhetitek el!

szektatag.png

 

A bejegyzés trackback címe:

https://szektagames.blog.hu/api/trackback/id/tr7315409940
süti beállítások módosítása